Kiitos! Tack! Thank you! спасибо !

Lettukahvila Kalliolinnan tyypit kiittävät menneestä kesästä. Ensimmäinen toimikausi yrittäjinä on nyt takana ja meille jäi tästä mahtava fiilis! Jatkamme toimintaamme taas toukokuussa 2015 ja lettupannut ovat silloinkin toivottavasti ahkerassa käytössä. Kiitämme ihanien asiakkaiden lisäksi yhteistyökumppaneitamme LösungiaLaitilan wirvoitusjuomatehdasta ja Mattiovia. Lämmin kiitos myös kahvilaamme sulostuttaneille taiteilijoille ja muusikoille.

Nauttikaa vielä ihanan Sulosaaremme luonnosta, kauniista säistä ja vaikka auringonlaskuista Saimaalla. Tavataan ensi kesänä!

We’re opening again in May 2015. Thank you for the great summer and welcome again next year! We also thank our partners Lösung, Laitilan wirwoitusjuomatehdas and Mattiovet and all the artists and musicians. Please enjoy our lovely island Sulosaari during your stay in Savonlinna. You can find the map on the side.

 

Rakkaudella / with love

Lettutyypit ay

 

                                                      lettukahvilan_syksy

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s