Herkkusuun toivelahja

 

Olemme kuulleet monelta asiakkaaltamme että Kalliolinnan lettukahvit tekevät kesän tunteen. Kyllä me ymmärrämme! Kalliolinnan tunnelma, Sulosaaren rauha ja lettu juuri niillä omilla lempparitäytteillä, kyllä siinä mieli rentoutuu ja alkaa tuntua lomalta, vaikka olisikin vain vapaa iltapäivä.

Eräs asiakas meille juuri totesi että tällainen lettulahjakortti on omiaan kerhotädille, lastenhoitajalle tai vaikka soitonopettajalle kiitoksena menneestä vuodesta. Ja miksei se olisi mainio lahja myös koulusta valmistuvalle ystävälle!

Voit ostaa meiltä lahjakortin laittamalla sähköpostia osoitteeseen lettukahvilakalliolinna@gmail.com tai viestin facebookissa. Voit itse valita millä summalla haluat tarjota herkkuhetken, ja jos tarvitsee, postitamme lahjakortin sinulle, tai vaikka yllätyksenä suoraan lahjan saajalle. Maksun voi hoitaa nettipankissa.
Lahjakortteja voi ostaa myös kahvilalta!

Ps. Nähdään avajaisissa 27.5.2017!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s